Welkom

Salon

Behandelingen/Pedicure

Producten

Prijslijst

Speciale Acties

© 2011 Salon Antiqoné

Contact

Foto’s

Contactgegevens:

Schoonheids- en pedicuresalon

Guido Gezellestraat 4

6136 HX  SITTARD

06 - 51 55 31 44

Info@antiqone.nl

Producten

De producten van Bernard Cassière zijn bewust samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Dat is de filosofie van Bernard Cassière die, dankzij zijn professionele programma à la carte, doeltreffende oplossingen biedt voor de onevenwichtigheden van de huid.


De formules zijn altijd gericht op de combinatie van gemak, resultaat en veiligheid. Zij bestaan uit plantaardige actieve bestanddelen.


Het is een uitgesproken modern merk, dat zich van een traditioneel assortiment onderscheidt. Zij streven altijd naar originele oplossingen waardoor de huid de resultaten krijgt die zij verdient. Met zijn originele Chocoladebehandeling voor het gezicht, de Hennepolieserie met bijbehorende behandeling voor de gedehydrateerde huid etc. loopt Bernard Cassière voorop.


Enkele voorbeelden:

Zuurstofbehandeling met HONING (geeft de vale en vermoeide huid weer energie en een stralende teint)

Nutriproctectie CACAO verzorging (Universele anti-stress en anti-vervuiling oplossing voor uw huid)

Preventieve serie met ANIJS (de beste oplossing om de tekenen van de tijd te bestrijden)

De hydraterende serie HENNEP BAMBOE (om doeltreffend en duurzaam de uitdroging van de huid te bestrijden)

Verzorgingsserie op basis van BOSBESSEN voor de gevoelige huid (om een optimale veiligheid te verzekeren voor de meest gevoelige huid, bevatten de producten geen parfums of kleurstoffen)

Globale anti-verouderingsverzorgingen (voor de huid die tekenen van veroudering vertoont zoals rimpels, lijntjes, verdunning van de huid en verslapping)

Serie met CITROEN voor de vette huid (door citroen en melkproteïnen te combineren brengt Bernard Cassière een complete en werkzame oplossing voor de vette huid)